DIGITALE FOTOBEWERKING

Adobe Photoshop Elements is een fotobewerkingsprogramma, voor de beginnende en gevorderde fotograaf. Betaalbaar en met voldoende mogelijkheden om foto's te organiseren, bewerken en te delen. In de cursus gaan we gebruik maken van Photoshop Elements 14. Het is echter ook mogelijk om met versie 11/12/ of 13 de cursus te volgen.

Wat gaan we behandelen:

Foto's beheren met behulp van de Organizer, denk hierbij aan het importeren, sorteren en "taggen" van je foto's.

In de Foto-editor gaan we foto's bewerken, verfraaien en effecten toevoegen. We maken hierbij gebruik van diverse gereedschappen, lagen, selecties, filters en maskers. Maar we gaan ook foto's delen via email en Facebook.

Wat heb je nodig:

Laptop met daarop Photoshop Elements geinstalleerd. De cursus wordt gegeven met PSE 12, ben je in bezit van PSE 11 dan zal dat meestal geen problemen geven.
Algemene computer vaardigheid en basiskennis van Windows.

Hoe gaan we te werk:

Tijdens de les brengen we, met behulp van beamer en groot scherm, de diverse vaardigheden in beeld. Waarna je zelf aan de slag gaat om je de stof eigen te maken.
Aangezien de groep maximaal uit 6 personen bestaat is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Daarnaast krijg je de les, in pdf-vorm samen met voorbeeldfoto's, per email thuis gestuurd. Zodat je thuis stap voor stap de opdrachten kunt oefenen en herhalen.

De cursus bestaat uit 4 lessen van elk 2 uur en vinden plaats op:
Elements A: op donderdagavond    (19.30 - 21.30 uur).

Kosten voor deze cursus bedragen: 95,- euro.

Data:
Elements A:data in overleg

Wil je graag meedoen met deze cursus? Geef je dan op via het inschrijfformulier

Privé les.

In een groep een cursus of workshop volgen is erg gezellig en je kunt veel van elkaar leren! Maar voor sommigen gaat de voorkeur uit naar privéles. Om in je eigen tempo en niveau de stof onder de knie te krijgen. Deze les is per 1 1/2 uur te boeken en wordt eventueel geheel aan je wensen aangepast. Neem voor meer informatie contact met ons op.